Bjarne Gert Rasmusen udnævnt til æresmedlem.

Ved Ribe sportsfiskerforenings generalforsamlingen d.17/03-2024 i Ribe fritidscenter, blev Bjarne Gert Rasmussen Indstillet og udnævnt til æresmeld af Ribe sportsfiskerforening. Indstillingen blev begrundet med Bjarnes person, hans store engagement i og for foreningen, gennem flere årtier. Et engagement som startede i 1988, hvor laksefoden så dagens lys. Bjarne var kassere og en ordentlige en af slagsen, intet blev overladt til tilfældighederne omend ikke panten på 2 ølflasker, kassen skulle jo stemme. Netop et ord som ordentlig kendetegner det store stykke arbejde Bjarne yder og har ydet gennem årene. Forening har meget at takke Bjarne for, som medlem af bestyrelsen og frivillige i foreningen. Bjarne er et stort aktiv, en gode fiskekammerat, han er vellidt, respekteret af bestyrelsen og rigtig mange af foreningens medlemmer. Et stort tak skal der lyder og tillykke med udnævnelsen.

Comments are closed.