Flytning af hjemmeside

Kære alle,   Da hjemmesiden er ved at blive flyttet til nyt webhotel, kan det opleves at hjemmesiden er nede i perioder. Der vil heller ikke blive opdateret, før siden er flyttet. Der henvises i stedet til vores Facebook Side! Tak for jeres forståelse!

Fortsæt læsning

De store fisk er i åen…

Jan Sylvester var i dag vidne til, at de store fisk er der ude! Desværre kom fisken ikke på land, men Jan fik filmet lidt af fighten, hvor fisken går dybt og tungt. Se klippet her…

Fortsæt læsning

Årets elfiskeri – OPDATERET

Kære venner. Så er årets el-fiskeriet efter laks vel overstået. Om onsdagen hvor vi fiskede i Fladså var vejret godt og fiskeriet gik rigtig godt med mange og store laks. Der var også et par vel voksne havørreder på omkring de 10 kg. Torsdag morgen kl. 08.00 startede vi ved hovedvejsbroen mellem Gram og Ribe, og i mellem de to broer stod der flere laks. På den strækning ned til dambrugets udløb, hvor vi normalt aldrig har fanget fisk før stod der flere laks,………………..og AUTOMATEN var tom, der var kun to laks. Laksen var fået forbi dambruget. Før middag havde…

Fortsæt læsning

RSF Fiskekonkurrence 2013

27.-29 september afviklede vi med blandet succes dette års RSF fiskekonkurrence for vores medlemmer. Desværre var der kun 22 mand som indløste deltagerkort på K2, der i år kostede 100kr. mod at have været gratis de foregående år. Pengene gik til at dække omkostningerne ved et sådan arrangement og til bla. at købe en flot førstepræmie – et gavekort på hele 2000kr til Ribe Jagt & Fiskeri.

Fortsæt læsning

Laksen skal springe i Gram

Fredag den 4. oktober tages første spadestik til et stort naturprojekt i Gram, hvor slotssøen igen får et frit vandspejl, og der laves et helt nyt å-løb nord om slotssøen. Projektet er et samarbejde mellem Naturstyrelsen, Haderslev Kommune og Gram Slot, og resultatet vil formentlig betyde, at laksen om få år vil kunne springe i Gram. Læs pressemeddelelsen – klik her!

Fortsæt læsning