God afslutning for Hans Jørgen

Hans Jørgen Husted havde en god afslutning på sæsonen, da han fangede to havørreder d. 30/10 på 65 og 60cm, samt en havørred d. 31/10 på 55cm. Alle blev fanget i Flads Å og genudsat.

Fortsæt læsning

Havørred, bækørred og stalling til Bjarne

Hele 3 arter blev lokket til spinneren, da Bjarne Lund var ved åen d. 14/10. Han fangede en havørred på 56cm, en lille bækørred, samt en stor stalling, som desværre efterhånden er en ret sjælden fangst. Stalling og bækørred blev genudsat.

Fortsæt læsning

To 3kg’s havørreder

D. 5/10 fangede Poul Veise en havørred på 63cm og 3kg i Gelsåen, og Henrik Ommen fangede en havørred på 61cm og 2,9kg i Flads å. Begge blev fanget på flue.

Fortsæt læsning

Både laks og havørred til Formanden

Formand for Ribe Sportsfiskerforening, Asger Brodde, var torsdag d 8/10 ved Ribe å sammen med bestyrelsesmedlem Erik Dahlgren. Her fangede Asger denne fine laks på 74cm og 4kg. I dag 9/10 var han afsted igen, denne gang i Flads å. Her blev det til en havørred på 65cm, som blev genudsat, samt yderligere 3 kontakter til fisk, som ikke kom på land. Stort tillykke med et par rigtig fine fiskedage!

Fortsæt læsning

3 havørreder til Bjarne Lund

Bjarne Lund har fanget 3 havørreder med den største på 52cm og 1,4kg. Han fortæller: Slog lige et smut forbi Abildskær på vej hjem fra arbejde. I første kast nappede en fin hanfisk spinneren. Den var voldsom og rullede og var flere gange fri af vandet. Desværre skadede udskejelserne dens mund så meget, at jeg valgte at aflive fisken.

Fortsæt læsning