Bestyrelsen mangler hjælp fra foreningens medlemmer.


Kære medlemmer

Oprydning i laden ved K2

Lørdag den 26. marts og lørdag den 9. april mødes vi kl. 0900 til ca. 13.00 ved K2.

Har du tid og lyst til at hjælpe en af disse dage, så kontakt Lars Hansen, ved at sende en SMS til Lars på mobil 23 34 89 86. Tilmelding er nødvendig da foreningen er vært ved en bid brød, kaffe, øl eller vand, når vi er færdige. Har du en trailer, så må du gerne medbring denne, da vi skal have kørt diverse affald på genbrugsstationerne i enten Ribe eller Gram, inden for åbningstiderne.

Når laden er ryddet kan den bruges i forbindelse med forskellige forenings arrangementer.  Blandt andet i forbindelse med sæsonstart, fiske konkurrence, sæson afslutning samt seniorfiskeri. Når vejret ikke er til udendørs arrangement.

Restaurering af diverse overgange/spang – (datoer bekendtgøres senere).

Der er flere broer og evt. spange der trænger til en kærlig hånd.

Har du lyst til at yde hjælp til foreningen, angående dette, så tilmeld dig til Lars Hansen, ved at sende en SMS til Lars på mobil 23 34 89 86.

Foreningen mangler kontrollører.

Har du lyst til at blive kontrollør ved Ribe Sportsfiskerforening, så henvend dig til foreningens formand Ole Veltz, for at aftale nærmere, hvorledes du kan erhverve dig status til at være kontrollør.

Vi håber at mange vil møde op, og være behjælpelige med vedligeholdelse, samt løse diverse forenings opgaver ved vores vandløb.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Ribe Sportsfiskerforening

Comments are closed.