RSF indfører venteliste til A medlemmer

På bagrund af rigtig mange henvendelser, indføres der fra i morgen den 14. januar venteliste til A-medlemskab. Vi ved af erfaring at der er enkelte medlemmer der springer fra og ikke indløser deres medlemskort, til den kommende sæson. Så derfor opfordrer vi nuværende medlemmer at de får betalt deres kontingent, når opkrævningen modtages. Danmarks Sportsfiskerforbund forventer at sende medlemskort ud sidst i januar eller lige først i februar. I slutningen af marts måned optages medlemmer fra ventelisten og de vil typisk kunne forvente at modtage besked hurtigst muligt herefter.

Vil du nå at sikre dig en plads på venteliste, så kontakte Claus Ehmsen på mail: claus.ehmsen@gmail.com, i håbet om du når at være med til sæson start.

Du kan selvfølgelig blive optaget som B-medlem og får dermed automatisk tilbud om A medlemskab når der bliver en ledig plads.

Med venlig hilsen, RSF bestyrelse

Comments are closed.