Meld dig ind i Ribe Sportsfiskerforening!!

Vi har fået rigtig mange nye medlemmer i foreningen. Det er vi meget glade for. Vi er selvfølgelig også glade på de nye medlemmers vegne, de får jo også mulighed for at fiske i vores fantastiske natur.
i skrivende stund er der kun 7 A-medlemskaber tilbage, så hvis du er interesseret i at blive meldt ind i foreningen med noget af det smukkeste natur og de flotteste havørreder, er det nu du skal kontakte os.
Hvis du som medlem har en god fiskekammerat du gerne vil have med, er det selvfølgelig også nu det gælder.
Det der formentlig vil foregå indenfor de næste par måneder er, at vi opretter en venteliste på dem der ønsker at blive A-medlem i fremtiden. Så kan man fiske som B-medlem indtil muligheden for fiskeri på A stykkerne åbner sig.
Foreningen har en aftale med lodsejerne om, at der maksimalt må være 348 medlemmer, der har medlemskort til A-stykket.
Vi er meget glade for at så mange har valgt at støtte op om fiskeriet i Ribe Sportsfiskerforening. Vi er også rigtig glade for at få “fyldt op” i mulige A-medlemmer, da det er ensbetydende med en sund økonomi/balance mellem indtægter fra medlemskort til udgifter til leje af fiskevand.
Så skriv en e-mail til os hvis I ønsker at blive meldt ind, på claus.ehmsen@gmail.com
mvh
Bestyrelsen

Comments are closed.