Ribe og Sønderjysk Sportsfiskerforening laver fælles klubaftener

æ fiskehus i Gram Huset er beliggende på Råstedhøjvej nr. 10 med adgang fra Åvej. Adgang fra Ribe Landevej er ikke muligt med bil, da der er opsat en bom, der deler Råstedhøjvej i 2 dele.

Ribe og Sønderjysk Sportsfiskerforening laver fælles klubaftener, hver tirsdag kl. 19 – 21 i Gram i Sønderjyskes klublokaler – i hele vinter perioden, til fiskesæsonen starter i åen.

Der vil være forskellige aktiviteter, som fluebinding, spinnebyg, net / krebsebrikker, foredrag eller noget helt andet, kan også være fiskesnak. hygge om en fælles interesse.
Nogle aktiviteter vil blive slået op på hjemmesiderne, dog vil mange aktiviteter blive aftalt i klubhuset fra gang til gang.

Der er altid mulighed for at købe øl, vand, kaffe og kage til hver klubaften.

Vi ses om tirsdagen. Knæk & bræk

Den 11. december var der et par kreative fluebindere i gang, inspireret fra Fisk&Fri nr. 7 en articulated streamer “RLT SCULPIN”

“RLT SCULPIN”

Juleafslutning
Vi afholder juleafslutninger i Gram: Tirsdag d. 18/12 kl. 19.00 – 21.00 – Husk en pakke til 20 kr. så er du med i pakke legen.

Tirsdag den 18. december: Godt og vel 16 medlemmer med repræsentanter fra begge foreninger, var mødt op til en rigtig hyggelig aften, hvor snakken gik vældig alt imens der blev serveret Kaffe, Gløg og æbleskiver. Til sidst blev der slået terninger om de medbragte pakker. Glædelig Jul & Godt Nytår.

Uldsok variant

Tirsdag den 8. januar: Fluebinderne blev inspireret til at binde en variant af “Uldsokken”. Derudover blev der snakket om de mange gydebanker, der var set forskellige steder i vores skønne vandløb – alt imens vi nød kaffen.

Tirsdag den 15. januar: Vi var ikke mange til denne klubaften, men forståeligt nok – der var jo VM håndbold i tv (Danmark-Østrig). Men vi var et par stykker der fik bundet et par fluer og udvekslet lidt erfaring omkring fiskepladser i åen. På billedet ses nogle af de kystfluer, som Dennis bandt i løbet af aftenen. Bjarne satsede derimod på et par små rør fluer, som var anbefalet af en fiskekammerat. Til sidst gik snakken vældig – alt imens vi nød kaffen og Mary’s dejlige kanelsnegle.

Tirsdag den 22. januar: En rigtig hygge aften, hvor medlemmer fra begge foreninger var repræsenteret. Et par stykker brugte den første time på at binde en variant af Red Tag fluen. Sædvanen tro sluttede vi af med kaffe og blødt brød.

Tirsdag den 29. januar: Så blev der tid til ny overfrakke og nye kroge på spinnerne.  Derudover hyggesnak blandt gode fiskekammerater.

Tirsdag den 26. februar: var Dennis Flynder Rasmussen forbi ”Æ FISKEHUS” i Gram . Hvor han demonstrerede, hvorledes den meget omtalte ”SPRUTTEFLUE” skulle bindes  Derudover hyggesnak blandt gode fiskekammerater.

Sidste klubaften inden sæson start er tirsdag den 9. april 2019

Ribe Sportsfiskerforening og Sønderjysk Sportsfiskerforening

Comments are closed.