AFLYST pga vejrlig – passageforhold…..Hjælp med at gøre en forskel på bestanden af havørreder i Ribe Å

Så er der igen mulighed for at være med til at gøre en forskel på bestanden af havørreder i Ribe Å. Denne gang er det i Haulund bæk i nærheden af Høm. Vi skal have fjernet en rørunderføring, lavet en opstemning ved en anden, så der bliver fri adgang og udlagt en masse gydegrus (ca. 180 tons). Det er i samarbejde med Esbjerg Kommune, så det bliver på hverdage i almindelig arbejdstid (8-16). Planen (som ikke er 100% på plads) er at vi fredag den 21/9 og Mandag 24/9 laver dette . Håber du har mulighed for at hjælpe. Adressen er Bredkærvej, Høm, 6760 Ribe. Det er ved den store gylletank. Der hvor Bredkærvej krydser Haulund bæk…

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til Niels Lodberg: nlm@lodberg.org med angivelse af hvilke dage du deltager.

Eller tilmelde dig via facebook:
https://www.facebook.com/events/1915646488739316/
https://www.facebook.com/events/273010156644008/

mvh. Grusgruppen, Niels Lodberg Michaelsen

Comments are closed.