Fotokonkurrence om den vestjyske laks

facebookkonkurrencelaks2016

Fiskeri- og Søfartsmuseet har skudt gang i en fotokonkurrencen #DENVESTJYSKELAKS omhandlende den vestjyske laks. Med fotokonkurrencen ønsker de at skabe opmærksomhed omkring den vestjyske laks og hvad den betyder for lystfiskerne, naturen og lokalsamfundet.

Med kameraet eller mobiltelefonen i hånden opfordrer museet alle lystfiskere, fuglekiggere, amatørfotografer og alle andre naturelskere at gå på jagt efter de gode motiver langs de vestjyske vandløb og rette søgeren mod de gode historier om naturen ved de vestjyske vandløb, stemningen, lystfiskeriet og selvfølgelig hovedpersonen selv – den vestjyske laks.

Konkurrencen løber frem til og med d. 15. oktober 2016 og man deltager ved at uploade billeder på Facebook. Regler for konkurrencen og hvordan man deltager findes på Fiskeri- og Søfartsmuseets hjemmeside.

Hver måned trækkes lod om flotte præmier og de 10 billeder, der ved konkurrencens afslutning har opnået flest ”synes godt om” går videre til finalen om hovedpræmierne.

Sponsorer for konkurrencen er: Geoff Anderson, Abu Garcia, Esbjerg Fiskernes Indkøb, Sportshuset i Horsens, Skjernådalens Lystfiskerforening og Bjarne Laursen Fly Tying.

Comments are closed.