Fiskekonkurrence 2015

t.v. Michael Kørhser med en laks på 73 cm. t.h. Ivan Skjøtt med en HØ på 3,5 kg. 67 cm. der gav Ivan 2. pladsen

Fiskekonkurrencen den 12 og 13 september 2015 blev en succes.

60 deltagere havde en god og hyggelig weekend. Vi havde besøg af de fleste deltagere til kaffe og rundstykker lørdag morgen, som vi serverede i laden. Søndag morgen bød vi deltagerne til morgenkaffe inde i klubhuset K2. Vi solgte mange grill pølser i weekenden fra pladsen uden for K2.

I år havde vi indbudt Gels å Sammenslutningens 14 foreningers medlemmer til konkurrencen, og de fleste af de 14 Sportsfiskerforeninger var også repræsenteret.
Bestyrelsens ønske med Gels å Sammenslutningens deltagelse var, at vi ønsker et styrket samarbejde på kryds og tværs. Vi ønsker også at vore medlemmer lærer andre lystfiskere opstrøms bedre at kende. Erfaringsudveksling af fiskevand i Gels å systemet og kammeratskab blev til fulde styrket i weekenden! Tak til alle der mødte op, det var en dejlig og hyggelig weekend.

Flere fra bestyrelsen anviste gode fiskepladser til deltagerne udefra, hvilket også gav pote blandt andet til den nye formand for Gels å Sammenslutningn, Kim Herman, og hans makker. De fangede hver en HØ en time efter konkurrencen startede.
Der blev indvejet 14 HØ og 1 laks på 74 cm. Med den største HØ på 5,15kg, blev Otto Lygum vinderen af konkurrencen.
Solen skinnede det meste af dagene, hvilket gør det svære at fange fisk. For der vrimler med fisk over alt i systemet.
Ivan Skjøtt og Michael Nielsen fra Sønderjysk Sportsfiskerforening demonstrerede deres store erfaring og viden om fiskevandet opstrøms Arnum. De kom hver med en HØ til indvejning. Indbyrdes vandt Ivan med en HØ på 3,5kg. Både Ivan og Michael vandt en præmie.
Pladsen uden for K2 var fyldt op med glade deltagere og gæster til præmieoverrækkelser søndag kl. 15, hvor vi også solgte lodder til Amerikansk lotteri.
Bestyrelsen takker alle der deltog samt besøgende, der kom og bakkede op om fiskekonkurrencen.
Vi takker alle sponsorer for de mange flotte præmier. Vores hovedsponsor er som sædvanlig, Go Fishing Odense, Fiskernes indkøb Esbjerg og Kolding Jagt og Fiskeri Kolding Storcenter.
Derudover Ribe Jagt og Fiskeri, Mcnab Ribe, Mcnab Sønderborg, Bindselv.dk, Erik Schultz, Quedens Gaard Cafe Ribe, Postgaarden Ribe.

Asger Brodde
Formand

Comments are closed.