Emil Trans Appel laks 93 cm 7,55 kg.

Emil skriver i sin beretning.

Jeg satte mig i bilen ved kl.06.00 og ankom til Flads Å omkring kl.07.00. Planen var lagt, så meget målrettet gik jeg tværmark, til en af mine favorit pladser. En plads hvor jeg tidligere har fanget gode fisk. Vandstanden var faldet en del, men den var er stadig høj. Jeg rettede mit blik mod svinget, strømskællet og træet på modsat side, jeg sagde et par gange til mig selv, hold nu kæ#% det ser godt ud! Jeg lagde det først kast til højre for træet, anden kast midtfor og det tredje kast til venstre. Jeg kørte meget langsomt ind spinning for at holde spinneren nede, idet spinneren tredje gang svingede ind under mig, blev den samlet op  –  og så var der flex, stram line og spændt bremse i 15 minutter, før laksen gled ind over net rammen. Laksen havde løse skæl, målte 93 cm og vejede 7,55 kg.

Comments are closed.