Pighvartur – 20.05.2023 kl. 10.00 (Kærgård Klitplantage


Opdatering vedrørende Pighvar turen. RSF har i samearbejde med den lokale guide, valgt at skifte fiskeplads i forhold til tidligere annonceret.


I samarbejde med Ribe Sportsfiskerforening, glæder jeg mig til at være jeres ”guide” til fællesturen efter pighvar d. 20. maj kl. 10.00. Mødested er Kærgård Klitplantage på parkeringspladsen under vartegnet på billede ovenfor. Adressen er Kærgårdvej, 6840 Oksbøl.

Fiskeriet efter pighvar; D. 20. maj omkring kl. 10.00 er det lavvande, hvorfor vi kommer til at fiske på stigende vand, så det er vigtigt ikke at gå ud på revlerne uden at have styr på en vej retur. Vinden er af afgørende bebetydning, hvorfor jeg et par dage før, sammen med Gerda Feddersen, vil tage endelig beslutning om hvorvidt turen kan gennemføres.

Grej og agn; En stang med en kastevægt op til 40-50 gram er at foretrække, selv bruger jeg en Penn 9’ fods stang med en kastevæg på 20-50 gram, samt et Penn saltvandshjul i størrelsen 3500 med fletline på brudstyrke omkring de 12-14 kg.

Med hensyn til agn, så bruger jeg altid blink i størrelsen 20-40 gram, med ophænger af gummidyr eller Gulp Alive Tobis. I stille vejr kan jeg montere et efterslæb såsom mindre gummidyr, spinnerblad med perler, Gulp Børsteorm eller i sjældne tilfælde hornfiske- eller sildestykker.

Husk, jo mere ”tingel tangel” der er monteret på rigget, jo svære er det at holde bund i strømmen, samt kaste i vinden.

Waders er en klar fordel, men ikke nødvendigt, der kan sagtens fiskes tørskoet fra stranden.

Praktisk; Alt efter tilmeldinger, så vil jeg forsøge at skaffe endnu en guide. Husk i øvrigt rigeligt med drikkevarer og en taske, da vi kommer til at parkere ca. 400 meter fra vandet.

Jeg glæder mig til at mødes med jer d. 20. maj kl. 10.00. Se kort nedenfor omkring mødested. I er velkomne til at kontakte mig direkte for spørgsmål på Messenger, min Facebook profil er: https://www.facebook.com/jesper.uhrelarsen.

Med venlige hilsner,

Jesper.

Har du lyst til at deltage, så kontakt Gerda for nærmere orientering og tilmelding.
Gerda Feddersen, tlf.: 61 66 24 33 Mail: gf54@live.dk.  Den endelige tilmelding skal foregå via SMS, henset til evt. aflysning.

NB: I tilfælde af dårligt vejr, forbeholder RSF sig retten til at aflyse turen.

Husk proviant og transport, sørger man selv for.

 

 

Comments are closed.