Positive oplevelser fra Arne Bæck

Hej
Det var så slutningen på sæson 2022, og det var en af de sløje, idet jeg ikke har fanget hverken laks eller ørred
Men så må man jo mindes andre positive oplevelser, og dem har der da været flere af: f.eks. hyggelige møder med andre medlemmer langs åen, eller seniorfiskedagene med snak og madpakker.
Jeg har også oplevet et par andre situationer:
En eftermiddag sidst på sommeren holdt jeg parkeret ved nedgangen til automaten, og der kommer en bil med 2 søstre forbi. Jeg sad i bilen og var i gang med min eftermiddagskaffe: de bremser og bakker hen og spørger om jeg har brug for hjælp,, for de syntes at det var lidt mistænkeligt at der sad en gammel mand alene i en bil ved en øde vej ” og nærmest midt i e kornmark” !!
En anden situation der ligner: en af de sidste aftener i oktober blev jeg ringet op af sønderjyllands politi, der ville vide om det var min bil der havde stået parkeret på en øde vej i mørkningen (samme sted som ovenfor) for der var en ung mand der syntes det var en underlig placering, og ingen mennesker var at se. Nej for jeg gik nede bag den store sandskrænt og fiskede.
Disse 2 oplevelser betragter jeg som meget positive, da de viser hjælpsomhed og omtanke også hos folk vi ikke kender.
Efter sådan en sæson kan jeg jo blot håbe at jeg får lov til at være med i en bedre sæson næste år.
I øvrigt: Jeg fangede fisk i år: 2 gedder ca 18 og 28 cm, og en hundestejle der var fejlkroget: spinneren var størst.
Knæk og Bræk: Arne Bæck, Holsted.

Comments are closed.