Hyggeligt samvær i K2

Så nåede vi frem til sæsonens sidste “seniorfiskeri”, det var rigtig hyggeligt da Gerda og Arling, som havde lejet K2, havde inviteret de fremmødte medlemmer ind i køkkenet, hvor medlemmerne nød deres medbragte madpakker. Der var tændt op i  brændeovnen, så varme spredte sig dejligt rundt i lokalet. Snakken gik rigtig godt, om formiddagens fiskeri. Ikke alle havde været ude at fiske, men kom bare for at deltage i den hyggelig snak, der er om vores fælles interesse lystfiskeri. Enkelte havde set fisk, der markerede deres standpladser i åen, så der er fisk derude.
Michael havde været en tur i Fladså, hvor han fik besøg af de flotte svaner, som ses på billedet.
Foreningens sidste arrangement er lørdag den 30. oktober, hvis du ønsker at deltage kan du læse mere om dette under Arrangementer på hjemmesiden.
Knæk og bræk.

 

Comments are closed.