Dagens fisketur

10 seniorer, havde sat hinanden stævne ved K2 i forbindelse med dagens fiskeri.
Birgit og Bent, som havde lejet K2 – inviterede på kaffe og et bid brød. Mange tak for det …
Ca. 5 min efter vi havde sat os ved bordet, kom der en voldsom regnbyge – så vi måtte lige krybe i ly.
Michael havde forinden været oppe på sammenslutningens stykke, hvor han mistede en hav ørred på net kanten på ca.  55-60 cm(hun). Omkring kl 13, valgte nogen at køre hjem og andre tog ud for at fortsætte fiskeriet. Michael kørte til Flads å og efter endnu en kraftig regn byge fik Michael hug – med en hvis tyngde – en LAKS på ca. 75 – 80 cm, som fik friheden igen.
Arling og Gerda, havde også valgt at fortsætte fiskeriet og efter 1 time fik Arling en fin laks på 75 cm. Gerda fik en på 45 cm, som blev genudsat. Så det må nok siges at have været en rigtig god dag.
Fortsat Knæk og Bræk – Vi ses igen om 14 dage.

Comments are closed.