Vi mangler hjælp – Projekt Holm Bæk

Nye gydebanker og flere fisk!

Som det kan læses andet steds her på vores hjemmeside skal vi lørdag den 12 oktober i gang med at reetablere gydebanker og udlægge gydegrus i Holm bæk.

Til projektet mangler vi en stak frivillige som vil ofre ca. 4 timer. Vi skulle gerne bruge ca. 20 mand til denne opgave. Der vil inden vi går i gang, blive udfærdiget en bestands analyse (el-fiskeri) af yngel, som vi så vil gentage igen næste år så alle kan få syn for sagen – At det hjælper med vores indsats!

Vi har lejet maskinkraft til det tungeste arbejde, derfor har du lyst til at deltage i dette spændende projekt så skal du kun medbringe gummistøvler/waders afhængig af vejret og godt humør samt en rive.

Planen er følgende, kl. ca. 8.45 bestands analyse efter dette vil der så blive serveret en kop kaffe og en lille en til halsen, til at varme sig på. Hvorefter kl. ca. 10 går vi i gang med at etablere de nye gydebanker som vil være markeret.

Vi holder frokostpause ca. kl. 12.30 hvor vi igen i år har fået Jørgen Frost til at diske op med grill lækkerier..

Efter frokosten færdiggør vi de manglende gydebanker. Det er vores håb vi kan være færdige kl. ca. 14 – 14.30

Tilmelding til dette spændende projekt til: Jan Møller tlf. 20145997 eller på mail: jan@ribesportsfisker.dk

Projekt Holm bæk udføres af GrusGruppen, som er en del af Samarbejdsudvalget for Ribe Å System (SU). SU repræsentere blandt andet: RSF, Konsortiet Ribe Vester å, Gels å sammenslutningen, Sønderjysk sportsfiskerforening med flere, og støttes af SU.

Kørselsvejledning:

Hvis du kommer fra Ribe, kør mod Obbekjær af Ribelandevej fortsæt til Sdr. Hygum. Når du kommer ca. 200 meter ind i Sdr. Hygum drejer du til højre af vejen Vesterkær (der står et skilt med Ridehal) fortsæt på denne vej ca. 100 m. og drej så til højre ved et rytterskilt og fortsæt så ca. 200 meter videre der er vi.

Adresse:

Vel mødt til alle !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *