Medlemmer kan leje K2, uden for fiskesæsonen.

Kære medlemmer.

Ribe Sportsfiskerforening åbner nu mulighed for at I, som medlemmer kan leje K2, uden for fiskesæsonen. Derved kan I få nogle hyggelige timer, sammen med familie og venner. Det kan være til en lille frokost, binde lidt fluer eller bare slappe af med en god bog og gå en tur i den fantastiske natur, der er i området ved K2.

I perioden 1.11 – 14.4 er det til halv pris 250,- kr. incl. 10 kwh/døgn.

Der er service og senge plads til 8, gratis brænde i laden, så I på denne måde kan skabe en hyggelig stemning med lyden fra knitrende brænde og flammer i brændeovnen. Fra huset er der udsigt lige ned til Gels å.
Læs meget mere om K2 på hjemmeside under fanebladet ”Medlemsinfo/Klubhuset K2” http://www.ribefisker.dk/?page_id=46 Her kan I læse mere omkring huset, foretage booking, se lejekontrakt evt. downloade ”Folderen om K2” Mvh. Bestyrelsen

Comments are closed.