Ribe Sportsfiskerforening fisker efter nye medlemmer

 

Ribe Sportsfiskerforening fisker efter nye medlemmer

I Ribe Sportsfiskerforening er fiskesæsonen slut i vores vandløb.

MEN foreningsmæssigt fisker vi fortsat efter NYE medlemmer

Vi kan, som noget nyt tilbyde ”familie medlemskab”, det skal forstås på den måde at foreningen yder en rabat på 500,- kr. som fratrækkes det samlede medlemskontingent – når flere medlemmer er bosiddende på samme adresse. På denne måde åbnes der mulighed for, at man kan dele sine oplevelser i naturen med ens nærmeste.  Vil du dele dine oplevelser med en fiskekammerat, en dag eller to, så kan I benytte jer af foreningens ”Gæstekort” (1. maj – 31. oktober), som igen kan trækkes fra i medlemskontingentet, hvis vedkommende melder sig ind i foreningen det samme år.

Foreningen tilbyder samtidig at medlemmerne, kan tage et hvil i naturen i en af foreningens ”Sheltere”, som er placeret bag K2.

Skal det være lidt mere komfortabelt kan du leje K2 for en nat eller to. Ja måske endda holde en lille ferie, sammen med et par fiskekammerater. Er der behov for en pause i fiskeriet, er der ikke langt til mange spændende oplevelser i landsdelen.

Alle disse tilbud kan du læse mere om på vores hjemmeside.: http://www.ribefisker.dk/

Her kan du se foto og læse lidt om medlemmernes fangster, gennem flere år.

Hvis du vil sikre en bekendt et medlemskab af Ribe Sportsfiskerforening til den kommende sæson i 2021, så kontakt Claus Ehmsen på mail: claus.ehmsen@gmail.com

Comments are closed.