Laks og havørred på stribe, så tag til Ribe.

Brian Kjems laks 60 cm

Sådan skriver Stig Guldborg i sin beretning

Bestilte et gæstekort først på ugen til min gode ven Brian Kjems. Ingen af os vidste på det tidspunkt, at vejret ikke ligefrem ville blive det bedste til udendørs aktiviteter, men nu var kortet jo bestilt og betalt, så fiskes det skulle der. Efter og have vist Brian lidt af “B-stykket”, var kl efterhånden blevet 13 og kortet trådte i kraft. Meningen var egentlig, at vi ville have fisket Hjortvad å, men da vi kom forbi ved automaten og der ikke var andre fiskere ude, besluttede vi os for og prøve her. På trods af storm og kraftige regnbyger, lykkedes det for Brian og fange 2 laks.
Den ene, en hunlaks på ca. 85 cm, som selvfølgelig skulle genudsættes men derudover en lille 60 cm’s hanlaks, som han kunne hjemtage. Så skulle man jo egentlig mene, at det gæstekort, havde gjort det godt, men Brian mente, at han var klar søndag morgen igen, da kortet jo først udløb kl 13.
Kl 07.30 ankom vi til Poulsens plads og igen var de eneste på pladsen.
Der skulle ikke gå længe inden Brian, igen gik med laks. Denne gang en hunlaks på ca 80 cm, som efter en hidsig fight, med spring ud af vandet og gode udløb kunne afkroges i vandet og glide tilbage i åen i fin stand. Omkring kl 11, var vi nået om til p pladsen og var faktisk indstillet på og stoppe fiskeriet.
Brian havde en enkelt orm tilbage i bøtten og gad ikke og finde flere frem fra bagagerummet, men mente at han lige kunne nå og bruge den sidste orm. Som sagt så gjort. Ned bag p pladsen og her kunne han så afslutte turen med en havørred på 51 cm.
Efter og have sat lidt ved bænke bord sættet og talt om Brians vilde weekend fiskeri, sagde jeg til ham, at jeg lige skulle have lidt af de resterende orm, inden han kørte hjem.
Dette resulterede i en hanhavørred på 59 cm og en stærk hanlaks på ca 85 cm.
Super weekend ved RSF’s vande, med masser af flex og action. Vi har helt sikkert et nyt medlem til næste år 😉🎣

Brian med laks 60 cm

Brian med sin laks på 60 cm

Brian's fight med laks

Brian’s fight med laks

Brian's fight med laks

Stig’s havørred 59 cm

Stig's havørred

Brian's havørred

Brian’s havørred

Stig’s han laks ca. 85 cm (genudsat)

Stig's han laks ca. 85 cm (genudsat)

Herefter følger billede fra aftægten lørdag

billede fra aftægten lørdag

Herefter følger billede fra Poulsen plads i dag

billede fra Poulsen plads i dag

billede fra Poulsen plads i dag

billede fra Poulsen plads i dag

Til sidst har vi lige et foto, hvor Brian nyder aftensmaden.- HAVØRRED

VELBEKOM

 

Comments are closed.