En tur i Hjortvad å med “action”

Martin Gude havørred 65 cm 3.1 kg

Martin Gude skriver i sin fangstberetning:
Først en lille havørred på orm, efter genudsætning af den var jeg heldig at finde min krogløser tang, som jeg mistede dagen forinden. På turen hjem langs åen, satte jeg en spinner på – fik, først en følger – senere en mere. “Satans os”(skulle jeg ingen fisk ha med hjem…)  MEN så lykkedes det, en han laks på 55 cm angreb spinneren hidsigt. Fik hurtig taget et billede af laksen og ud igen.  Hmm….  kaster så et kast mere – og “BANG”, en vild havørred hugger voldsomt, får den nettet. Målene på havørreden var 65 cm og 3,1 kg..

Martin's havørred fra Hjortvad å

Martin’s havørred fra Hjortvad å

Martin's laks ca 55 cm, som blev genudsat

Martin’s laks ca 55 cm, som blev genudsat

Comments are closed.