Varmen holder ikke senior fiskerne tilbage.

Senior fiskere samlet ved K2

Traditionen tro mødtes vi nogle stykker for lige at berette om de sidste 14 dages fiskeri. Ikke fordi der havde været mange fisk på land, men alligevel havde der været oplevelser, som enkelte kunne berette om. Gerda havde tabt dagens fisk og Bjarne havde, for nogle dage siden haft sin første debut, med flue – først kom bølgen, da fisken fulgte efter – derefter et hårdt træk og fast fisk. Men efter to gange at have set fisken i overfladen – ja så slap fluen taget i fisken. Hvad gjorde han forkert, teorien farer gennem hovedet – (læg stangen ned – luk øjnene – tilslag). Nej det var rigtig nok, men ”PYT……” det var en oplevelse, som han sent glemmer. Så fiskene er derude – seniorerne er tilbage igen den 6. august.

God sommerferie – knæk og bræk – send gerne billede af din fangst direkte til ribesportsfiskerforening@gmail.com eller Bjarne Rasmussen, mail: br@grambynet.dk

Comments are closed.