Få ledige pladser til nye medlemmer

Kære medlemmer
Efter nærmere gennemgang af medlems listen, kan vi se at der fortsat er plads til at optage nye medlemmer. Så hvis du kender en, som ønsker at blive medlem af Ribe Sportsfiskerforening inden sæson start den 16. april. Så er det nu vedkommende skal melde sig til Claus Warming Ehmsen  claus.ehmsen@gmail.com for at blive medlem af foreningen. Det er først til mølle princippet. Men skulle pladserne være optaget, så kan vedkommende altid blive B-medlem, eller blot blive skrevet på ventelisten.
Husk du som medlem har muligheden for at Leje K2 og på denne måde få nogle hyggelige dage ved foreningens fiskevand, midt mellem Gelså og Fladså. Den 30. april starter vores ”Seniorfiskeri” op – her er der også mulighed for hver 14. dag at mødes med andre medlemmer og udveksle erfaringer. Den 14. og 15. september afholder foreningen den årlige Havørred konkurrence, samt hyggeligt samvær ved K2.
Som A-medlem har du mulighed for at købe gæstekort iht. vedtægterne. På denne måde kan du få nogle gode fiskeoplevelser, sammen med en kammerat ved vores dejlige fiskevand. Alt dette kan du læse mere om på vores hjemmeside samt de kommende opslag på vores hjemmeside.
Vi glæder os til at se dig ved fiskevandet.

 

Comments are closed.