Generalforsamling i Ribe Sportsfiskerforening

Formanden Erik Dahlgren byder velkommen

Lørdag den 9. marts 2019 deltog 40 medlemmer i den årlige generalforsamling.
Alt gik som forventet iht. dagsorden. (referat bliver sendt i mail til de enkelte medlemmer)

Til bestyrelsen blev følgende valgt: Claus Ehmsen for 2 år, Gerda Feddersen for 2 år, Ole Weltz for 2 år, Stig Guldborg for 1 år(afløser Uffe Schrøder), Finn Kruse Jensen for 1 år(afløser Lars Hansen), de to sidst nævnte var oprindelig først på valg næste år. Som suppleanter blev valgt: Bjarne Gert Rasmussen, Bent Hyldborg Sørensen samt Erik Schultz.

Medlemmerne lytter til formandens beretning

Der deltog 40 medlemmer ved generalforsamlingen

Uddeling af pokaler:
Største juniorfisk: Ignis Furmonavicus, havørred 58 cm 2.27 kg
Største laks: Preben Nielsen, 105 cm 12,5 kg
Største havørred: Martin Schack, 88 cm 7.3 kg.
Gartner Carl Mathiesens mindepokal er en Pokal der uddeles til et medlem af foreningen, som ved sin optræden, initiativ, iderigdom eller lignende har gjort sig fortjent til en virkelig påskønnelse samt været et lysende eksempel for andre. For sin indsats i 2018 blev den tildelt: Arling Feddersen.

Ignis modtog pokal for største fisk fanget af junior medlem. Havørred 58 cm 2.27 kg

Preben modtag pokal årets største Laks 105 cm 12.5 kg

Formanden ses med Matin Schacks pokal for største havørred 88 cm 7.3 kg - Martin var desværre forhindret i at deltage ved generalforsamlingen.

Arling Feddersen modtog Gartner Mathiasens mindepokal. Pokalen uddeles til et medlem af foreningen, som ved sin optræden, initiativ, iderigdom eller lignende har gjort sig fortjent til en virkelig påskønnelse samt været et lysende eksempel for andre.

På hjemmesiden fremgår det hvorledes bestyrelsen konstituerede sig, samt fordelingen af opgaver for de enkelte udvalg.

Har du betalt dit kontingent.
Hvis ikke du allerede har gjort det, så er det sidste chance for at betale dit kontingent til Ribe Sportsfiskerforening, hvis du vil fiske på foreningens fiskevand i 2019. Har du glemt det og betaler du ikke nu, mister du din plads i foreningen, og lystfiskere på B-medlemslisten og ventelisten tilbydes din plads.
Betaler du ikke, og vil du på et senere tidspunkt ind i foreningen igen, må du starte bagerst på ventelisten.

Skulle du kende en som evt. ønsker at blive medlem af foreningen, ja så er det nu vedkommende skal melde sig til Claus Ehmsen for at blive medlem af foreningen. Det er først til mølle princippet. Men skulle pladserne være optaget, så kan vedkommende altid blive B-medlem, eller blot blive skrevet på ventelisten.

Husk du som medlem har muligheden for at købe gæstekort iht. vedtægterne, samt leje K2, så I på denne måde sammen kan få nogle gode fiskeoplevelser ved vores dejlige fiskevand, midt mellem Flads å og Gels å.

Vi glæder os til at se dig ved fiskevandet.

 

Comments are closed.