Søndagens el-fiskeri, forløb fint.

En stor han laks forsøger at slippe væk

Der blev el-fisket i Fladså, fra Fole dambrug og et stykke nedstrøms Harreby bro. På dette tidspunkt havde man fanget det ønskede antal laks. 13 han- og 11 hun laks, samt en Snæbel, som blev registreret og mærket med en chip. Generelt var det positivt at se så mange forskellige fiskearter. Udover Laks og havørreder, var der nogle flotte Bækørreder samt Gedder. Samarbejdsudvalgets samlede resultat ved el-fiskeriet, blev 51 han laks, 48 hun laks, samt 14 stk. Snæbler. Laksene er blevet kørt til Dansk Center for Vildlaks(DCV), hvor de senere vil blive strøget for rogn og sæd, når de er modne til det.

El-fiskeri i Fladså

Han Laks med fedtfinne

En rigtig stor han laks på godt en meter forsøger at komme væk

Her nettes en dejlig stor hun laks, fyldt med rogn.

Rigtig STOR han laks dukker op midt i åen

 

 

Comments are closed.