Beretning fra Stig og fiskekammeraterne

Fiskekammerater K2 uge 42

Stig Guldborg har på vegne af “Fiskekammerater” sendt foreningen denne beretning.

Så blev endnu en uge 42 i RSF`s dejlige klubhus overstået. Vi er en del fiskekammerater, som i efterhånden en del år nu, har lejet klubhuset i netop denne uge, for at fiske. Der bliver selvfølge fisket en del i løbet af ugen, men samværet og hyggen har altid haft 1. prioritet. Fiskeriet i løbet af ugen, var ganske godt de første par dage, men døde lidt ud onsdag og torsdag, for så igen og blive ok på sidste dagen fredag. Alt i alt blev det til 3 havørreder og 6 laks i løbet af ugen. Jeg vil på holdets vegne godt sige tak til først og fremmest RSF, for leje af klubhuset, til ”Hotel Rødding” for levering af super god mad, til ”Slagter Warming” i Gram for den gode jægergryde, som vi fik i tirsdags og sidst men ikke mindst til alle, som har været forbi i ugens løb.

Arling Laks 66 cm 2.4 kg

Keld havørred 56 cm 1,8 kg

Gerda genudsætter laks

Keld laks 70 cm 2,8 kg

Brian Høybye havørred 62 cm 2,5 kg fanget på en "Gyldenkærne" flue

Kim Feddersen laks 61 cm 2 kg

Stig havørred 76 cm 4.63 kg

Rå hygge...

Hygge i gårdspladsen

Fælles middag i gårdspladsen "Jægergryde" tirsdag

Stig med pokal fra uge 42

 

 

 

Comments are closed.