En lille fiskehistorie

Claus's havørred 60 cm 2.4 kg

Claus skriver følgende i sin fangstrapport

Jeg var afsted i går ved Fladså, på A stykket.
Går rigtig langt uden reaktioner, men har så pludselig en lille følger på ca. 55 cm
50 meter længere fremme får jeg kastet et supergodt kast, som affisker en rende på modsatte side af åen, og pludselig siger det bang og en ordentlig basse af en havørred hugger på. Den vejer mindst 5 kg og da jeg får den ind over nettet, laver den et krumspring og hopper ud af nettet igen.
jeg når lige at konstatere at det var godt nok heldigt at spinneren ikke sad i nettet da den hoppede af……. øv.

Senere da jeg har fået nogenlunde styr på nerverne igen har jeg en følger på ca. 60 cm med inde, som ikke ville kendes ved min spinner igen.
Et nyt godt sted hugger en lille hanhavørred på 50 cm på spinneren, den kommer i nettet og ligeså hurtigt ud igen.

I morges havde jeg så muligheden for at snuppe en tur mere. Den store ville selvfølgelig ingenting, men det kunne jo være der var en anden en på samme plads.
Det var der heller ikke, men lidt længere opstrøms kaster jeg igen et temmeligt heldigt kast imellem nogle træer.
Vandet er så lavt og klart her, at jeg kan se de grene der ligger på bunden som nogle grimme forhindringer, og lige da jeg står og styrer spinneren imellem 2 grene kommer skyggen bag spinneren for fuld kraft. Første gang rammer den ved siden af, men den finder hurtigt spinneren igen, og da jeg simpelthen ser, at den tager spinneren inden jeg mærker det giver jeg tilslag. Vildt lækkert hug og en fantastisk sjov kamp.

Nu har jeg mistet 1 stor laks i Flads å, en stor i VOSF kongeåen og den store havørred fra igår, så jeg skal virkeligt have nerverne under kontrol under netningen.
Det går dog som det skal og en meget frisk og fin Havørred på 60 cm, 2,4 kg ligger i mit net.

Knæk og Bræk derude
Claus

Comments are closed.