Senior hygge….

Som planlagt mødtes seniorerne igen, hvor snakken gik livligt. Det rygtes jo hurtigt, når der smutter et par fisk. Så vi drog ud igen, i håbet om, at der forsat var fisk tilbage på de kendte stræk, efter weekendens fiskekonkurrence.

Men det syntes ikke at være tilfældet. Om det så var på grund af det flotte sommervejr, med temperaturer op til 25 gr. eller fiskene allerede er trukket højere op i vores vandløb. Det kan vi ikke svare på – men pyt, så må vi jo skifte taktik og være klar til det næste træk. Det bliver ligeledes spændende, at følge den kommende weekends fiskekonkurrence i Vesteråen. Der har jo været meldinger om en flotte fangster, de seneste par dage.

Om ikke andet så ser det ud til at vi henover weekenden, måske får omslag i vejret – med lidt mere nedbør. Så er det bare om at komme ud igen.

Fortsat Knæk & bræk.

Comments are closed.