Nyhedsbrev – maj 2013

Maj måned er ved at være gået, træer og buske er sprunget ud og det er blevet smukt og grønt ved åen. Vandstanden er temmelig lav i øjeblikket og det har nok en stor indflydelse på, at der ikke er fanget så mange laks og havørred endnu. Der er hjemtaget 9 laks på RSF’s vand, så der er stadig mulighed for at hjemtage en stor laks over 75 cm. Der er så småt kommet gang i havørredfiskeriet, selvom der ikke bliver snakket alt for meget om det. Natfiskeriet er også så småt begyndt for nogle medlemmer.

I bestyrelsen er der gang i diverse udvalg. Arbejdet ved åen er godt i gang og Amerikanerbroen er blevet repareret. Lidt mere alvorligt står det til med Kudskes-bro, der i øjeblikket ikke er farbar. En større reparation af denne kræver tilladelse fra kommunen, hvilket vi venter på lige nu.

På K2 er der blevet gjort forårsrent, skiftet hydrofor, malet samt ryddet op. De første medlemmer har været indlogeret derude og det ser rimelig fornuftigt ud med bookningen lige nu. Der er dog stadig ledige uger hen over sommeren, hvis nogle skulle have interesse. Der bliver forhåbentlig snart installeret en luft til luft varmepumpe på K2 så vi kan holde huset og rørene frostfri om vinteren. Det vil også give et bedre indeklima.

Vandplejeudvalget arbejder sammen med miljøkoordinatoren fra SU om forskellige projekter, der skal sættes i gang til efteråret. Der er dog en del forarbejde med tilladelser fra kommuner og berørte lodsejere, inden der kan lægges gydegrus ud. Mere information herom senere.

Kontraktudvalget er fortsat i gang med at snakke med lodsejerne og sørge for at vi har godt fiskevand fremover.

Den nye hjemmeside er godt kørende, men der er selvfølgelig altid plads til forbedringer. Har du fundet fejl på siden eller har gode ideer til videreudvikling er du meget velkommen til at kontakte webmasteren.

Aktivitetsudvalget har flere arrangementer i støbeskeen. Der vil løbende blive orienteret om dette på hjemmesiden.

Det var lidt om hvad der sker ved åen og i bestyrelsen. Vi vil dog gerne høre mere fra Jer om oplevelser og fangster ved åerne. Har I ideer og visioner til nye tiltag, som I mener vi skal arbejde på er I meget velkommen til at kontakte Bestyrelsen.

Med venlig hilsen

Jørgen Frost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *