Sindsyg aften/nat/morgen fiskeri

 

Havørred på 63 cm fra Poulsen's plads og nederst havørred fra Åbøl på 70 cm

Dennis har sendt denne fangstberetning.
Startede oppe ved Åbøl kl 22:00, hvor jeg så fisk trække, men de ville ikke noget.
Først over midnat fik jeg “dollerhugget” – en udramatisk fight og 5 min senere, kunne jeg nette en let farvet 70 cm havørred, som skulle have svømmet videre, men den var kroget for dybt.
Klokken blev 01:30 og besluttede mig for at køre ud til automaten, der fik jeg ikke noget – men hørte en del fisk af vandet. Videre til Poulsens plads og 5 min senere, var der endnu en flot fisk på 63 cm – hurtig op i bilen med den. 10 min senere var der igen bud efter fluen, men den genudsatte sig selv.
Hele scenariet blev fanget på en mv-flue.
Knæk&bræk derude
Vh
Mr. Sjøørret

MV-Fluen  Havørred på 70 cm fra Åbøl  Havørred 63 cm

Comments are closed.