Sprutten slår til igen

Dennis Flynder Rasmussen havørred 75 cm 5.3 kg livvidde 41 cm

Fangstberetning fra Dennis:

Så den gal igen – denne gang var det om morgen ved automaten😉 vi er ellers forbi den tid hvor spruttefluen ikke virker længere, med en lille krog eller rørflue! Men denne fisk tog sprutten knald hårdt og forblev på pladsen uden de store udløb. Efter min gæst Chr. kom til assistance valgte jeg at han skulle lande fisken og det gik også efter bogen😉 vi var begge paff over, hvor dybt fisken var kroget, det var ikke bare en markering, men et direkte angreb 😳 vi måler fisken til 75 cm og 5,3 kilo og 41 cm i omkreds 😉 tripel 0’eren var spændt op …. fedt fedt … King kong Sjøørret –

Knæk&bræk derude!
Vh Mr.sjøørret

 Havørred 75 cm 5.3 kg  Dennis og Chr. En buttet havørred på 75 cm 5.3 kg

Comments are closed.