Kursus i vandløbsrestaurering – del 3 – Inspirationstur

Kursus-Himmerland-inspirationstur
Oplev hvordan man genskaber vandløb med stærke ørredbestande

Fiskeplejen inviterer til inspirationstur – Besøg de restaurerede vandløb i Himmerland
Kurset bliver afholdt den 7.-8. oktober 2017 og omfatter to busture syd for Limfjorden med en overnatning og forplejning. Der er plads til 28 personer, som er engageret i vandløbsrestaurering og har betalt fisketegn. DTU Aquas fiskeplejekonsulenter og en række dygtige vandplejefolk viser rundt og fortæller om de gode projekter, så de kan bruges som inspiration andre steder. Fiskeplejemidlerne finansierer arrangementet og det er derfor gratis for kursisterne.

Hvem kan deltage ?
Kurset bygger videre på DTU Aquas kurser i vandløbsrestaurering, del 1 og 2. Du kan tilmelde dig, hvis du har betalt fisketegn og tidligere har deltaget i DTU Aquas kurser, eller har tilsvarende erfaring fra gennemførte restaureringsprojekter. Efter tilmeldingsfristens udløb vil pladserne blive fordelt, så alle landsdele er tilgodeset.

Hvis du endnu ikke har erfaring, kan du også udfylde tilmeldingsformularen. Så vil du blive skrevet på en venteliste og evt. få tilbudt en plads, hvis der ikke er tilmeldinger nok fra erfarne vandplejefolk.

Tilmeldingsfrist 1. september
Du kan tilmelde dig nederst på denne side. DTU Aqua fordeler pladserne efter tilmeldingsfristens udløb og sender besked til alle senest den 8. september 2017, om man er blevet optaget på kurset eller ej.

Kursusledere
Fiskeplejekonsulent Finn Sivebæk, DTU Aqua
Fiskeplejekonsulent Jan Nielsen, DTU Aqua

Læs mere omkring kurset og tilmelding via dette link: Kursus i vandløbsrestaurering

 

Comments are closed.