Nyt vedrørende RSF hjemmeside

Gelså ved Enderupskov

Fremadrettet vil jeg, som administrator af hjemmesiden, lejlighedsvis anvende et foto fra vores fiskevand, i forbindelse med indsendte fangstrapporter. Forstået på den måde, hvis der IKKE er vedhæftet eller fremsendt et foto, sammen med din beretning – ja så tillader jeg mig at lægge et foto ind. Dette foto har IKKE relation til din indberetning, bortset fra at det er fra RSF fiskevand.

Vores hjemmeside fungere d.d. på den måde, hvis ikke der er et foto med, når jeg lægger rapporten op, ja så kommer den ikke med blandt de 6 nyeste opslag på forsiden – derimod vil rapporten forsvinde ned på siden og kun figurere som tekst. Og det vil da være ærgerligt, når du har gjort dig den ulejlighed at fremsende en beretning / fangstrapport til RSF.

Send din fangstrapport ind via vores hjemmeside under ”Indberet fangst”. Evt. suppleret med din personlige beretning, samt dit eget foto, Det vil helt sikkert være med til at gøre vores hjemmeside, meget mere spændende at følge, for foreningens øvrige medlemmer.

Som noget nyt har du nu mulighed for at være anonym. Forstået på den måde, når du udfylder rapporten, som normalt. Så kan du vælge at optræde anonym, ved at trykke på ”Anonym”. Foreningen vil fortsat have registreret din fangstrapport i vores data base, med hvem du er. Vi offentliggør din fangst helt normalt, men nu uden navn, altså som ”Anonym”.
Du kan fortsat vælge at din fangst slet IKKE skal offentlig gøres – og det respekterer vi fuldt ud. Din fangst tæller så kun, med i statistikken over fangede fisk.

Hvis du indsender dine fangstrapporter løbende, skal du ikke til at finde alle dine notater frem sidst på sæsonen. Og så skal du selvfølgelig, heller ikke fremsende en årsindberetning, da vi allerede har registreret din fangst.

NB: I forbindelse med det sidste nyhedsbrev nævnte formanden, at RSF har besluttet ikke at vil gengive foto af fisk, der skal genudsættes herunder ”selfie’s” eller fisk der ligger på jorden, så hvis du sender et sådan, forbeholder vi os retten til at sortere det fra. Hvis du derimod har et foto, hvor fisken befinder sig i sit rette element ”vand” ja så er det helt OK.
Skulle dit foto, være af så stor en fil størrelse, at det ikke kan vedhæftes i rapporten – så sender du det direkte til ribesportsfiskerforening@gmail.com med reference til fangstrapporten. Du vil altid kunne finde din fangstrapport, på vores hjemmeside – under “Fangster” og igen under det vandløb, som du har indrapporteret den, som værende fanget i.

Husk: Vi har flere aktiviteter på programmet, her i foråret. Den 1. maj starter vi på vores ”Senior fisketur” og den 25. maj har vi ”Fiske konkurrence”. Følg med på hjemmesiden under ”Aktiviteter”.

Knæk og bræk,
Bjarne Gert Rasmussen(bgr)

Comments are closed.