Fantastisk fangsthistorie

Vi har modtaget følgende beretning fra John Frost:

Jeg skriver desværre ikke i anledning af at have fanget en fisk. Jeg har faktisk ikke fået nogen i år, men fortsætter naturligvis bestræbelserne. Der har i hvert fald været mange flotte aftener i denne sæson.

Jeg skriver egentlig for at bekræfte Poul Erik Pedersens fangst. Jeg mødte ham igen i torsdags, hvor han fortalte, at nogle åbenbart ikke troede på historien om hans fangst, da han faldt i åen. Han bad mig derfor skrive en kort mail til dig. Han har vist også lidt problemer med mails.

Jeg mødte Poul Erik ved Warming 27/8 sidst på eftermiddagen. Han gik nedstrøms og jeg opstrøms. Ved 20.30-tiden kom han gående drivvåd og uden grej. Han fortalte, at han var drattet i åen (på det dybeste sted) under forsøget på at nette en stor laks. Da det snart blev mørkt, gik jeg med ham for at hjælpe med at finde net og stang, som han havde tabt i åen. Vi fandt heldigvis begge dele og sandeligt om ikke fisken stadig lå dybt nede i netposen. Det var en flot havørred, som jeg vurderede til 3,5 kg. Poul Erik fortalte i torsdags, at den vejede 3,6 kg. Så det var en glad, men meget våd fisker som kørte hjem den aften.

Mvh
John Frost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.