Beretning fra premieren

Søren Nygaard havde en oplevelsesrig premieredag ved Gels å. Han beretter følgende:

16. april var længe ventet. Klokken er ca. 06.30 og turen går mod Gelså A-stykket, meget spændt på hvor mange fiskere der er der ude. På vej derud kan jeg se at der er en del fiskere på B-stykket! Forbi dambruget, 2 biler – nå ok, det er ikke mange. Jeg holder på Moldts plads, kun mig indtil videre. Finder spinnerstang og min Ambassadeur 4500 CS Pro Rocket frem og binder en 9 cm synkende leddelt orange Rapala wobler på linen. Går til åen over broen, en dobbelt bekkasin dykker og laver sin fede lyd med sin hale. Jeg fisker fra broen og nedstrøms, der er ok med vand i åen. Efter ca. 100 mtr. fiskeri kommer hugget, ved egen bred! Fisken viser sig hurtigt i overfladen, jeg kan se det er en havørred. Fedt efter blot 15 min fiskeri, årets første opgangs havørred på 64 cm og 3,7 kg. Jeg har kun lige fået havørreden på land, da min mobil ringer. Det er Morten Holm, “Tilløk” lyder det??? “Øhhh hvor ved du det fra?” siger jeg. “Jeg står lige på den anden side af åen :-)” Morten fisker videre, jeg går tilbage mod bilen, tager foto, sms’er til diverse, bl.a. Henrik Schmidt der ringer og siger han er på vej og har rundstykker med.

0416 Soren Nygaard 1

Vi fisker igen på samme stykke, Henrik med Orm. Jeg fisker stykket igennem og går op til bilen, hvor der er en del andre fiskere. Der bliver fortalt fiskehistorier, bl.a. Bent 86 han kan mange! Morten Holm viser billeder af to havørreder der er fanget ved stykket ved dambruget her til morgen på ca. 5 og 7 kg. Samtidig med to traner kommer flyvende forbi, sms’er Henrik “80 cm blank fisk på land!!!!!” Jeg kikker i min kikkert, fork den er stor…. Da Henrik kommer tilbage bliver den målt og vejet og taget billeder. 80 cm og 8 kg blank nyopsteget MEGA havørred.

0416 Henrik Schmidt 2

Jeg fisker dagen igennem, indtil ca. kl. 21.00. Mega dejlig dag med masser af muntre lystfiskere, dejlig natur masser af spændende fugle, ser næsten krondyr og rådyr hver gang jeg er ude. Vi har noget af Danmarks bedste og flotteste fiskevand.

Søren Nygaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *