Jørgen Frost laks 89 cm 6,9 kg.

Jørgen skriver: Så lukkede kvoten for mit vedkommende. med en smuk laks på 89 cm og 6,9 kg.
Jeg så en fisk helt fri af vandet i går, men kunne ikke komme til at fiske efter den fra nordsiden af Flads å, så den skulle da have buddet i dag, hvor jeg ville prøve fra modsatte side.
Jeg parkerede ved Peters Plads, hvor der var rigtig god plads. Der var faktisk ikke andre ved åen, så jeg tog det med ro og fik rigget orm og prop på stangen. Ned til åen for at fiske ned mod det sted hvor jeg så fisken i går. Jeg nåede dog ikke så langt, for i andet kast forsvandt proppen. Jeg gav et lille mod hug og med skælvende knæ begyndte fighten. Den gik dybt og roligt og i noget tid inden den viste sig, og sådan fortsatte den. Der var ikke så meget spræl i den, men den gik tungt og dybt ved egen bred. Et enkelt udløb kunne den dog klare, inden jeg efter 10 minutter fik den kaner op på lavt vand, og med et solidt greb om haleroden, fik jeg den løftet op i sikkerhed.

Comments are closed.