Jesper Panduro havørred 77 cm 4,6 kg

Jesper Panduro har sendt denne beretning:

Vi vågnede tidligt Søndag morgen kæresten og mig og blev hurtig enige om at vi skulle over og fiske 🎣 🇩🇰 Med højt humør kørte vi fra Odense til Stavnagerbro, planen var lagt 🎣 🇩🇰

Vi gik op til Omega 7 Smukt fiskevand ❤️ Uden held og fisker også vejen tilbage til bilen – Så var gode råd dyre, efter en snak med Stig Guldborg, som fik os guide til Hjortvad Å Lone gik et godt stykke opstrøms for at fiske nedad og jeg selv startede ved broen gik opstrøms med en FC spinner ( kobber/sort ) et lille stykke oppe af åen ved først sving, Bang så var der fisk på og kunne mærke med det samme at det var en pæn fisk, der gik længe inden jeg så den  Ingen net ingen fisk her, så jeg fik fat på Lone som kom løbene efter jeg fik henne piftet op 😇 Efter en god fight blev den landet med UG af Lone med sit helt nye net 🎣🇩🇰❤️ Min PR

Hold op hvor adrenalinen i kroppen er vild med sådan en oplevelse 🎣🇩🇰❤️

Comments are closed.