Kenn Larsen lukkede kvoten med denne flotte Laks på 80 cm

Her en lille beretning fra vandet i går:

Jeg ankom håbefuldt til vandet med troen på fisk. Så kaffen blev hurtigt nydt mens grejet blev pakket frem. Nede ved vandet kunne jeg hurtigt mærke at der var “friske” fisk på træk. Jeg stod og kiggede lidt på en laks angrebet af svamp, svømme rundt lige under overfladen. Men blikket bliver hurtigt vendt. Jeg ser laks fri af vandet, både op- og nedstrøms jeg selv. Derefter skulle der ikke mange kast til før en fin frisk dame samler spinneren op for fødderne af mig.

Hun blev båret mod bilen, og snakken falder hurtigt sammen med et hold håbefulde fiskere på p-pladsen. Snakken faldt på valg af spinnere til forholdene. Derefter gik de mod vandet med troen ligesom jeg selv gjorde. Så hælder jeg et nyt krus kaffe op, og endnu et hold fiskere dukker op. Vi når ikke at snakke særlig længe før der lød et råb fra åen.. Det var for spændene til at jeg kunne blive stående.😊 

Nede i vandet trykker sig en rigtig stor hanfisk, og han var ikke tilfreds med en krog i munden.

Stor tak til Jørgen Strøm for den store ære det var at nette hans drømme fisk. Jeg er meget beæret. Vi stod nu fem fiskere og beundrede en drøm af en fisk. Tillykke herfra igen! Video herfra kommer senere. 😉

 

Vh Kenn

Jørgen Strøm(gæst), Haderslev genudsætter her en laks på 110 cm

Comments are closed.