Sportsfiskepigerne’s træf i K2

Gerda Feddersen, har sendt foreningen denne beretning.

Den 28 – 29/5 havde sportsfiskepigerne træf i K2

Sportsfiskepigerne er en forening med ca. 32 medlemmer som kommer fra Jylland, Fyn og Langeland de fleste medlemmer fisker fra kysten og Fjorde i hele Danmark og en håndfuld af dem fisker også i åen.

Nogle af dem havde meldt sig til en weekend i K2, hvor de kunne prøve at fiske i RSF vand.

De var vild imponeret over det fiskevand RSF har og selve naturen og vores klubhus som ligger mellem Fladså og Gelså

Trods det høje vandstand der var i åen, blev der fanget en laks på 103 cm, som blev genudsat og en lille stalling, som blev genudsat

en HØ på 61 cm 2,300

Irene der fangede laksen har aldrig nogen sinde fanget sådan en stor fisk, men hun fightede den til UG og havde en puls på 250

Ulla der fangede Hø var ny medlem i sportsfiskepigerne og havde aldrig fanget en HØ på denne størrelse

Nedenstående beretning fra en af sportsfiskepigerne

Vi har haft en fantastisk foreningsweekend til Gels Å. Her kommer en ny til kommens beretning, skrevet af Tanya Sørensen:

Denne weekend har jeg lært 10 gæve fiskende kvinder at kende, men som jeg alligevel har en følelse af, jeg har kendt hele mit liv.

Som nyt medlem af Sportsfiskerpigerne var det med åbent sind, men alligevel nogen nervøsitet, jeg kørte afsted mod Gelså fredag middag. Men al nervøsitet forsvandt i det sekund jeg steg ud af bilen, og blev modtaget, med åbne arme, af de 4 der allerede var ankommet. Det var tydeligt de havde ligeså meget fiskefeber som mig selv. For de var allerede iklædt vaders og var på vej til åen. Jeg fik hurtigt set mig omkring i huset og fundet min seng, og så var det ellers ned til åen for at finde de andre. Jeg havde naturligvis mit store net med – som altid. Og til alt held for det, for efter ca. en times fiskeri havde den første sportsfiskerpige en stor laks på krogen. Jeg fik æren at at lande fisken – og så var weekenden allerede redet. Og senere på aftenen kom endnu en fisk på land, som jeg også var så heldig at få lov til at lande.

Resten af weekenden var en perlerække af gode oplevelser. God mad, gode grin, pjat og sjov – og masser af dejlige fiskeoplevelser. Sjældent har jeg mødt så entusiastiske kvinder samlet på ét sted. Et sted med plads til alle, hvor glæden ved fiskeriet i i fokus, og hvor alle hjælper alle så godt de kan. Og tænk at jeg har fået lov til at blive en del af det.

Hvis nogen overvejer at melde sig ind i foreningen kan jeg på det varmeste anbefale det. Jeg glæder mig i hvert fald til næste tur.

Knæk og Bræk til alle

Klargøring i gårdspladsen i K2

Vores lokale medlem Gerda guider Lene ved Gels Å

Grejet optimeres

Sikke en fisk og sikke et smil. Ullas første havørred.

Tanya viste Ulla grej og fiskemetode med orm og ikke mange kast efter var der gevinst.

Der var majfluer på vandoverfladen, men ingen ringende fisk. Sikkert pga. den høje vandstand i åen.

Vores lokale medlem Gerda, udpeger hvor de store fisk står. Mindre end en time senere var der gevinst

Aftenstemning ved Gels Å. Her Tanya Sørensen, forfatter af opslaget.

Sidste uges regnmængde forceres på vej til åen.

Der hygges omkring bålstedet

Bålstedet hvor der hygges og snakkes om fiskeriet

Hygge omkring bålet

Så er alt klar til turen ned til åen

 

Læs mere om Sportsfiskerpigerne her: Sportsfisker pigerne – Sportsfiskerpigerne er en forening for kvinder og piger der gerne vil fiske

 

 

Comments are closed.