Lone Bruun Hansen flotte Laks på 101 cm 10,5 kg

Stig har sendt foreningen denne beretning:

Fra ulk til 10,5 kg’s laks
Havde aftalt en tur til åen med min gode ven fra Fyn, Jesper Panduro. Det var sådan set meningen, at vi selv skulle have været afsted, men Jespers kæreste Lone, ville gerne med over og se, hvad det her laksefiskeri egentlig er for en størrelse, så et gæstekort og statstegn blev bestilt og betalt.
Ankommet ved åen blev Lone iklædt et par waders i en str. som nok var lidt for store, en stang med et bundtackel til orm blev monteret .og afsted det gik. Efter ca. 10 min fiskeri, beklagede Lone sig til Jesper over, at det sad fast i bunden konstant. Tror Jesper blev lidt træt af brokkeriet, så han monterede en prop på linen og sagde så til Lone, nu følger du bare med proppen nedover. Det gjorde Lone så og ca. 20 min senere, så forsvandt proppen, da en stor laks havde taget ormen. Lone fightede laksen til UG, til trods for der stod 3 fjolser på brinken og råbte og skreg. Tror det tog ca. 10 min og få landet laksen, som Dennis Flynder, nettede på fornemste vis.
Laksen viste sig og vejede hele 10,5 kg og målte 101 cm.
Det var Lones første fisketur, i en å og hendes eneste fangst – inden laksen var en ulk på 15 cm fanget ved Fyns hoved.
Hvis der ikke er født en ny laksefisker nu, så tror jeg ikke på det sker.

Her ses Lone fighter laksen i fin stil: Video i Lakse Dronningen – Google Fotos

Og så lige et video klip, hvor Lone kan slappe af med en rigtig flot laks i favnen: Video i Lakse Dronningen – Google Fotos

Sådan bærer Lone Bruun Hansen sin flotte Laks på 101 cm 10,5 kg

Mon ikke Lone tænker – “Den kan jeg da vist godt være bekendt”

Lone Bruun Hansen flotte Laks på 101 cm 10,5 kg og noget af RSF flotte fiskevand i baggrunden

 

 

Comments are closed.