Ribe Sportsfiskerforenings anbefalinger/restriktioner.

Kære medlemmer

Inden længe starter fiskesæsonen, men med hensyn til den alvorlige situation, som vi befinder os i vedrørende ”Covid 19”, bør I alle hver især tage jeres forbehold og efterleve myndighedernes anbefalinger/restriktioner. Gør op med jer selv om det er så vigtigt at få del i den ellers fredede laks, stor som lille. Havørrederne er der nok lidt længere imellem her først på sæsonen.
Det skulle gerne være en fornøjelse at færdes ved vores dejlige fiskevand og ikke en frygt. Hvis vi er lidt tålmodige kan det være at vi alle får glæde af det. Kvoten på de små laks blev ikke opfisket i sidste sæson, så vi når det nok.

Ribe Sportsfiskerforening opfordrer, på det kraftigste at man efterlever myndighedernes krav.

Under alle omstændigheder foregår evt. fiskeri på eget ansvar.

– Husk man må ikke samles mere end 10 personer, her skal man specielt tænke på foreningens P-pladser. Ser du flere end 10 biler, ja så er der stor sandsynlighed for, at der er 10 personer eller flere i området – så derfor anbefaler vi at du kører videre til en anden P plads.

– Husk minimum at holde 2 meters afstand til anden lystfisker.

– Hoster man eller er syg, så bliv hjemme.

– K2 er lukket ned

– Brug ikke evt. opstillede borde/bænke/shelters, da de kan udgøre en smittefare.

– Når du ankommer til en fiskeplads, så gå direkte hen, hvor du ønsker at starte dit fiskeri – uden yderligere ophold ved bilen, og det samme er gældende når du er færdig med fiskeriet, så gå direkte tilbage til bilen og kør videre/hjem uden ophold – her tænkes der på, at man skal ikke stoppe op og have en længere snak med andre, da der hurtigt kan komme andre til og så er man hurtigt i fare for smitte/at samles mere end 10 personer.

I øvrigt gælder RSF regler for fiskeri og indrapportering af fisk, som angivet på hjemmesiden.

Pas godt på jer selv og alle andre.

Knæk og bræk, Ribe Sportsfiskerforening..

Comments are closed.