John´s majspringer…

CIMG1951

Efter samtale med Asger (om noget andet) blev vi enige om, at jeg registrerer vedhæftede fangst, selv om det er nogen tid siden:

En dejlig majspringer fanget på A-stykket 2. Pinsedag sidst på eftermiddagen. Fisken blev vejet af et andet medlem som jeg tilfældigt mødte ved åen, men som jeg ikke kender navnet på til 4,2 kg. Længden var 65 cm. En fisk i god kondition. Fisken blev taget på modsatte bred med en stor Thunder & Lightning rørflue.

 

I mandags ved 21-30 tiden fik jeg hug af en endnu større fisk. Sandsynligvis ½-1 kg tungere end ovennævnte. Jeg (store idiot) tabte den efter 10 minutters heftig fight ved at fluen hægtede i netkanten og slap taget i fisken. Meget ærgerligt. En sådan chance får man kun sjældent.

Fisken tog efter to forsøg (jeg så trykbølgen, da den gik efter fluen første gang) en stor sort/hvid busket rørflue fisket lige under overfladen.

Trods tabet en stor oplevelse.

Under mit første år som medlem fangede og så jeg ingen fisk overhovedet. Min anden sæson har dog givet mig et totalt nyt syn på Gels: Der er fisk og de er store.

Mvh – og tak for et godt fiskevand

John Frost

Sønderborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.