Nyt fra formanden, 8/13

Juli måned var den næst varmeste i 93 år og en af de tørreste også. Planter, ukrudt m.m er menneskehøj ved vore vandløb, der er lavvandet.
Opgangen af fisk har naturligvis ikke været som tidligere år, hvor vandstanden var højere. Men der er blevet fanget flotte havørreder om natten og tidligt om morgenen.
Det er et generelt problem rundt i landet, når vandstanden er meget lavt.

Vedr. beplantningen ved åen, er der flere steder der er ekstremt svært st komme til at fiske. Dette blev taget op på vores bestyrelsesmøde d. 6. august. Derfor er vi i kontakt med kommunen, om at afhjælpe os med problemet. Ligeledes har beplantningen taget overhånd ved P. pladsen  ved Stavnager bro  Vi forventer snart at få problemet løst.
Med hensyn til rapportering af fangster med fotos til vores flotte hjemmeside, går det stadigt lidt trægt. Vi ved det er en kultur i RSF, at mange går stille ved dørene. Og ikke alle medlemmer render rundt med en smart telefon eller et fotokamera. Men flotte fangster af havørreder sker jævnligt.
Jeg har talt med flere der har begejstret fortalt om dette. I går blev jeg ringet op af et nyt medlem, der stolt fortalte om sin første fangst af en smuk havørred på ca. 4 kg ( foto undervejs) Samt en desværre mislykkedes landing af en større havørred. Vores glade nye medlem, er nu ved at hjælpe sin kammerat, med at melde sig ind i RSF. For som han sagde til mig, vi har noget fantastisk godt fiskevand.

Knæk og bræk
Asger Brodde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *