Elfiskeri efter moder fisk

Her ses to af de mange flotte laks

Elfiskeriet startede som planlagt ved Gelsbro. Vejret var rigtig fint og antal af laks var ligeledes godt. Da man nåede ud til Amerikaneren, vest for Poulsens plads – var der fanget det antal moder fisk der skal bruges til dette års strygning – derfor er elfiskeri den 8. december aflyst.
Der var, som det ses på billederne en rimelig høj vandstand i åen, men det voldte ingen problemer.
Der blev fanget 47 hun fisk, heri blandt nogle rigtig store. Vedrørende han fisk blev der fanget 51, hvor den største var på 123 cm. Der blev set 10 Snæbler, her i blandt nogle store hunner. Ligeledes blev der også set havørreder.
Han laks på 123 cm
Her er vi ved "Automaten", hvor vandstanden var rimelig høj

Her lægges en hun laks i vugge inden den bæres op

Alle er meget spændt på hvad der dukker op foran elektroden.

Rigtig flot han laks med stor krog

Her er laksen blevet fanget af elektroden

Dagens største LAKS på ikke mindre end 123 cm

 

Comments are closed.