Fangstrapport fra Bjarne Rasmussen

Bjarne Rasmussen Laks 56 cm

Var lige en lille formiddags tur ved Ribe å, Det havde regnet helt godt fra tidlig morgen og bygerne var fortsat kraftige. Så mon ikke der skulle være chance for at fiskene ville rykke lidt på sig nu. Og da jeg kom til Stavnager blev mine formodninger bekræftet. Vandstanden i åen, var steget en del. Jeg fiskede opstrøms med en Vibrax kobber spinner 18 gr.. i TREDIE kast var der en havørred der bed på krogen, jeg konstaterede ret hurtigt at den sad meget yderlig i den ene del af trekrogen. Forsigtigt blev fisken fightet, nettet gjort klar – men lige da jeg ville trække fisken hen over nettet – ja så slap den fri. Anslået størrelse 55 cm. Nå pyt videre med fiskeriet. Da jeg nåede om til sammenløbet, hvor regnen fortsat silede ned – var der bud efter spinneren endnu engang, og med et lille tilslag var der en fast fisk, denne gang rigtig godt kroget. Men desværre en lille laks, som jeg dog valgte at tage med hjem, da jeg konstaterede at den blødte kraftigt fra gællerne. Det blev en god tur – selvom laksen godt kunne have været lidt større, men pyt jeg fik en god formiddag med en lille fin laks på bare 56 cm. NB: Der er kommet meget vand i åen nu, så det må helt sikkert blive godt i de kommende dage.

Knæk og Bræk, Bjarne Rasmussen

Comments are closed.