Kontingentstigning 2014

Bestyrelsen har besluttet at forhøje kontingentet fra kommende sæson med kr. 100.-, for både A og B medlemmer. For nye A medlemmer er gebyret det første år uændret med kr. 400.- Junior kontingentet er uændret.

Kontingent priser fra 2014 er:

A medlem kr. 1580,-

B medlem kr. 940

Junior kr. 375,-

Ud af kontingentet betales der kr. 343.00 til kontingent til Danmarks Sportsfisker Forening.

Begrundelsen for kontingent stigningen er, at leje for vore fiskevande er steget. Mange af kontrakterne med lodsejerne er blevet genforhandlet og har dermed fået en prisleje forhøjelse.

Vi har i den nye bestyrelse overtaget mange kontrakter med lodsejerne, der ikke i mange år har været besøgt for at forhandle lejekontrakten med dem. Ca. 24 lodsejer var ikke besøgt, de er nu alle blevet kontaktet og leje kontrakten med dem er forhandlet på plads.

Derudover har vi i år haft ekstra store udgifter til opførelsen af den nye Kudskes Bro med ca. kr. 50.000

Vi har været nødsaget til indkøb af værktøj på ca. kr. 18.000, trods for at vi har fået sponsoreret kr. 5.000

Lejeindtægten for klubhuset K2 har været meget dalende. Derfor vil vi restaurere en del i huset. Med blandt andet et nyt køkken. Vi har fået en varmepumpe installeret. Vi tror på, at når huset bliver mere indbydende, vil lejeindtægten stige. Det vil frem over blive mere overskuelig for medlemmerne, at vide hvornår huset er ledigt. Hvilket vil komme på vores hjemmeside med en kalender for udlejning.

De senere år har RSF haft underskud på driftsregnskabet. I år har den nye bestyrelse sparet og skåret kraftigt ned på driftsudgifterne og dermed fået rettet op på økonomien. Trods vi havde et efterslæb på et større beløb fra sidste års regnskab, ser det ud til at vi kommer ud med et pænt driftsregnskab i år.

Vi har mange broer der trænger til at blive restaureret/bygget nye. Samt vi vil gøre en ekstra indsats for at skaffe flere junior til RSF

Alt i alt der har været mange ekstra udgifter og også i årene frem.

På bestyrelsens vegne

Asger Brodde

Formand

RSF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *