Præsentation af bestyrelsesmedlem: Kenn Larsen.

Næstformand i RSF og bestyrelsesmedlem i DSF,  Kenn Larsen

Jeg hedder Kenn, er 26 år og bosat i Aabenraa sammen med min kæreste Laura. Til daglig arbejder jeg ved AG-Electric, i Aabenraa afdelingen. Ud over mit arbejde, så går mit liv meget op i fisk. Når tiden er til det, fisker jeg primært efter laks og havørreder på RSF´s A-vand, samt havørreder på østkysten.

Min store interesse for fiskeriet er temmelig ny. Jeg har som barn været med på fritidslinjer udenfor skoletiden, hvor vi var på forskellige fisketure. Der stoppede det så desværre også igen, da jeg fandt andre fritidsinteresser. Men da Covid-19 udbruddet kom til Danmark måtte jeg finde noget at bruge min fritid på. Så jeg valgte at finde fiskestangen frem igen, kørte ud til Put and Take søer, og med det samme var der gevinst. Derefter begyndte jeg på kystfiskeriet efter havørreder, og meget hurtigt fik jeg min allerførste blanke kystørred som måtte med hjem. Og der var jeg solgt.

Lige siden det, har jeg bare haft fart på med fiskeriet. På de knap fire år er jeg nu medlem i flere foreninger, sidder i flere bestyrelser og har fisket havørreder og laks i Danmark og Norge flere gange, samt Striped bass på Cape Cod.

Jeg fisker primært med spin, men det sidste års tid er jeg begyndt at fiske mere med flue, og har heldigvis også haft succes med dette. Når jeg fisker med fluen bruger jeg primært min tid ude ved ”Savværket”. For mig er dette stræk lig med flot stille natur, og store blanke fisk i vandet.

Udover at stå med fiskestangen i hånden, og håbe på hugget fra en fisk, så er naturen også ekstremt afstressende. At komme ud i naturen, for at mærke vinden på kinden, høre brunsten fra krondyrene, se isfuglen flyve rundt samt indtrykkene fra den skønne natur. Dette giver mig en helt speciel ro. Udover at stå og betragte naturen, er det hyggeligt at møde andre medfiskere på pladserne, med præcis de samme intentioner.

I min tid som medlem i flere foreninger har jeg fundet ud af hvor stort et arbejde der ligger bag, og hvad bestyrelserne gør, for at holde liv i foreningerne. Derfor var der heller ingen tvivl om at jeg måtte bidrage i RSF. Bestyrelsesarbejdet både i Ribe Sportsfiskerforening og Danmarks Sportsfiskerforbund giver mig personligt mange udfordringer, og ikke mindst erfaring omkring hvordan forskellige mennesker agerer i fritidslivet. Det giver mig en ro og glæde når medlemmerne i foreninger bliver glade, deltager, og sætter pris på det arbejde som ligger bag diverse arrangementer.

I fremtiden drømmer jeg om flere fisk, og at flere medlemmer vælger at bidrage til fælleskabets ånd i foreningerne. Men jeg har heldigvis også en stor tro på netop dette. Jeg ved at netop mange lystfiskerforeninger rundt om i Danmark har præcis samme holdning. Det glæder mig at følge med i alle de vandløbsrestaureringer osv. som bliver udført rundt i landet af frivillige ildsjæle.

Med det kæmpe arbejde de frivillige, og ikke mindst Danmarks Sportsfiskerforbund ligger for dagen, tror jeg også på fisk i fremtiden til mine kommende børn og børnebørn. Jeg ved at der ligger mange udfordringer forude med iltsvind osv., men med flere medlemmer i ryggen af Danmarks Sportsfiskerforbund står vi stærkere. I fællesskab kan vi mere.

 

 

Comments are closed.