RSF havørred konkurrence 18. – 19. juni

Vejret var perfekt fra morgenstunden, let overskyet og temperaturen var behagelig. Så vi valgte at sidde ude i gårdspladsen. De første medlemmer var mødt frem ved godt 7 tiden.

 

36 medlemmer havde meldt sig til konkurrencen, det var dog ikke alle der var mødt op ved K2, til gratis kaffe og rundstykker. Men pyt, de der var – hyggede sig og snakken gik godt. Der blev lagt planer for, hvor fiskeriet skulle starte. Ikke alle havde så travlt, så der gik et par timer inden de sidste begav sig ned til åen.

Klokken 11 sendte Erik Erbs et foto af hans flotte havørred, fanget i Ribe å, 51,5 cm 1,75 kg

.

Vejret blev bedre og bedre og enkelte medlemmer kom tilbage til K2, først på eftermiddagen, det var efterhånden blev temmelig varmt at gå langs åen. Så er det jo godt at RSF har et skønt klubhus, hvor snakken fortsatte. Enkelte tog hjem, i håbet om at aften eller nat fiskeriet ville blive bedre.

Søndag

Lørdag aften neden for K2 (foto: Sanne Appel)

Natten mellem lørdag og søndag fik vi en del kraftig regn, det skulle vi bare have haft et par dage før, så havde havørreder måske været nemmere at fange. For der kom desværre ikke flere fisk på resultat tavlen,

Erik Erbs blev vinder af  havørred konkurrencen.

Foreningen havde på deltagerbeviset udlovet et to dages ophold i K2, som blev vundet af Kenneth Holbæk Olesen.  Henset til de manglende fangster valgte bestyrelsen at udlodde en ekstra gevinst på deltager beviset. Den heldige vinder blev Claus Ehmsen med et sæt Whaist Waders sponsoreret af Kolding Jagt & Fiskeri. De tre øvrige hoved præmier, gemmes til et senere arrangement.

Martin Hye var grill mester, med lækre pølser fra slagter Warming i Gram

Erik Erbs, som fangede den største havørred, valgte som præmie en dejlig spinnestang med hjul fra Go Fishing

Claus Ehmsen vandt et par Waist Boot fra Kolding Jagt & Fiskeri, som bestyrelse havde valgt ekstra at udlodde på deltagerbevis.

I dagens anledning gled der lige en ekstra grill pølse ned.

Inden længe kom de sidste deltagere frem til K2

Emil og Ole udtrækker præmier i det Amerikanske lotteri

Der blev vundet flotte præmier

De fremmødte medlemmer nød godt af, de ristede pølser fra Slagter Warming, Gram.  Derefter blev de resterende sponsorerede gevinster udloddet i Amerikansk lotteri. Hvor flere medlemmer blev beriget med flotte præmier. Bortset fra det sløje antal fangster, må vi nok sige at det var et vellykket arrangement.

Bestyrelsen siger endnu engang TAK til foreningens sponsorer:

Go Fishing, Odense.
Kolding Jagt & Fiskeri.
MacNab, Sønderborg.
Outdoor i Centrum, Sønderborg.
Slagter Warming, Gram.
Postgaarden, Ribe.
Quedens Cafe, Ribe
FC spinner
Ribe Fotocenter
Appel Living, Ribe. V. Sanne Appel
Frøs Sparekasse, Ribe
Andelskassen, Ribe
Ribe Sportsfiskerforening
Erik Schultz, Ribe

Husk at støtte disse sponsorer – uden deres støtte var det ikke muligt at kunne udlodde så flotte gevinster. Fortsat Knæk og Bræk.

mvh Bestyrelsen RSF

Husk at nyde den skønne natur ved åen. (Foto: Sanne Appel)

 

 

Comments are closed.