Laks til Brian Møllerskov

0501 Brian Mollerskov

Så lykkedes det “endelig” – som nyt A-medlem har jeg været lidt rundt i systemet og fiske og i dag var det så 3. tur i det nye vand.

Det er et lækkert fiskevand som der er adgang til og især har jeg lagt mærke til parkeringspladser tæt på vandet og mulighed for at fiske over lange strækninger uden forhindringer der gør at man skal vende om. Det betyder at man kan være flere på samme stræk – uden at man går alt for tæt.

I dag skulle 1. maj udnyttes og dagen startede med flue stang og mit nyindkøbte skagit linesæt – det gik supergodt i Ribe Å – hvor jeg også så en laks der var oppe og lave en bølge under overfladen.

Efter en næringsrig frokost – ville jeg prøve et stræk i Flads Å – jeg mødte en venlig fluefisker som mente at strækket jeg havde valgt var et godt valg.

Jeg vil give ham ret, et lækkert klart vand og med masser af huller og skjulesteder.

Jeg fik en lille bækørred til at hugge på min FC spinner – men efter et par sekunder var den af igen. Jeg fiskede videre og under en udhængende busk fik jeg et fint hug og en fisk stak af med min spinner. Den tog nogle vilde udløb og lavede et monster hop ud af vandet – heldigvis sad krogen lige i saksen og spinneren blev hængende.

Efter 15 minutters trækkeri – kunne jeg håndlande en fin laks på 80 cm og 4.8 kg.

Det er min 2. største laks indtil videre så det har været en superfin start.

Knæk og bræk derude 🙂
Brian Møllerskov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *