Beskæring af siv og græs.

Med hensyn til siv og græs langs vores fiskevand, er det lykkedes bestyrelsen, med kort varsel at få accept fra enkelte lodsejer, til at vi må rydde siv og græs langs, de etablerede trampestier. For på den måde at undgå fald ulykker.
Ønsker du at hjælpe med dette, så henvend dig til Ole Veltz på telefon 22 28 04 07.
Hvis Ole ikke er ved telefonen, ja så indtal venligst dit navn, så vender han tilbage senere. I den forbindelse vil Ole orientere hvilket område og hvorledes denne klipning skal foregå.
RSF gør samtidig opmærksom på, at det indtil videre kun er bestemte strækninger vi har fået denne tilladelse, så der må IKKE på eget initiativ bare klippes eller beskæres græs og siv, uden forudgående aftale langs vores fiskevand.
Mvh Bestyrelsen RSF.

Comments are closed.