Casper Michelsen flotte laks på 93 cm 8 kg

Casper skriver til foreningen:

Jeg var i dag den 3/5-2021 så heldig og ramme ind i den sidste kvote laks. Det er mit første år som medlem herude, og jeg må bare sige at jeg dybt imponeret over, hvor lækker åen løber herude.

Jeg var efter arbejde, taget ud til sammenløbet, og efter at have fisket strækningen af et par gange med spin, ville jeg til og hjem og lave aftensmad. Men min mavefornemmelse sagde, at jeg liiige skulle have et sidste hul med. Efter det ca.10. kast i hullet kommer spinneren til syne, og ca. 60 cm nede kommer laksen efter spinneren, men misser den. Den får 2 min. ro, og så prøver jeg igen.

Ingen reaktion.

Så skifter jeg til en anden farve spinner. 1. kast lander spinneren nøjagtig, som ved første kontakt. Spinneren kommer igen til syne. Og her kommer laksen og hammer til spinneren 1 meter under stangspidsen. Efter at den har siddet i et træ og grøde kan jeg lande den efter 15 min fight. En laks på 93 cm og omkring de 8 kg.

Vh Casper Michelsen

 

Comments are closed.